MEDELA  ANNE SÜTÜ BİBERONU
MEDELA  ANNE SÜTÜ BİBERONU
MEDELA  ANNE SÜTÜ BİBERONU

Uzmanlar, normal şartlarda yenidoğan bebeklerin hem anne ile bağ kurması hem de gerekli besinleri alabilmesi için ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslenmesini önerir. Bu dönemde yenidoğanların düzenli emzirilerek anne sütü ile beslenmesi önem taşır. Geleneksel biberonlar bebeklerin doğal emme davranışlarından uzaklaşmasına neden olabilir. Bebek doğal beslenme tarzında ağzını hareket ettirmelidir fakat geleneksel biberon emziklerinde süt kendiliğinden aktığı için bu tarzı değiştirmek zorunda kalır. Bebeğin bu özelliğini kaybetmemesi için de geliştirilmiş tasarıma sahip olan biberonlar kullanılabilir. Medela Calma anne sütü biberonu hem emzirme düzeni oluşmuş bebeklerin daha uzun süre anne sütü ile beslenebilmesi hem de emme becerileri ihtiyacı olacak kadar beslenmesine izin vermeyen bebeklerin bu becerilerini geliştirebilmelerine yardımcı olmak için tasarlanır.

 

  • Damlamayan tasarım
  • İdeal ve ergonomik boyut
  • İşlevsel çoklu kapaklar

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Faydaları

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Faydaları

Geleneksel biberonlar sütün kendiliğinden akması nedeniyle bebeği doğal beslenme biçiminden uzaklaştırırken aynı zamanda tehlikeli de olabilir. Süt akışının kontrolü bebekte olmadığı için bir süre sonra ağız hareketleri duracağı için bebek beslenme alışkanlığı edinemeyebilir. Kontrolsüz akış nedeni ile kusma ya da sütün soluk borusuna kaçması gibi istenmeyen olaylar da gerçekleşebilir. Medela Calma biberon süt akışının kontrolünün bebekte olmasını sağlayarak bu durumların önüne geçer. Süt akışının başlaması için bebek vakum yapmak zorundadır ve uyguladığı güç ile orantılı olarak süt akışı gerçekleşir. Ayrıca kontrol bebeğin elinde olduğundan beslenme sırasında durabilir, nefes alabilir ve yutkunabilir. Her yaştan bebeğin kullanımına uygun olan bu biberon tek bir boyuttur ve bu boyut beslenme süresi göz önüne alınarak ayarlanır. Esnek destekleyici özelliğiyle anne memesi ile aynı konumda durur.

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Yorumları

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Yorumları

Medela Calma anne sütü biberonu yeni nesil teknoloji ile geleneksel biberonu kullanırken yaşanılan her türlü sorun düşünülerek üretilir. Ürün, 150 ml olarak tasarlanır ve tek boyuttur. Bu boyut tüm emzirme süresi için yeterlidir. Süt akışı, emziğin ideal deliği sayesinde bebeğin uyguladığı vakum gücüne göre kontrol altındadır. Esnek dengeleyicileri sayesinde biberonun anne memesi ile aynı pozisyonda olması sağlanır. Hava kontrol sistemi ile şişenin hava alması için önemlidir. Böylece bebeğin ağzına süt dolması ve buna bağlı olarak kusması olasılığı da engellenir. Ürün çoklu kapağa sahiptir ve kapaklar 2 fonksiyonludur. Bunlardan biri şişenin sıkıca kapanması, diğeri ise taşıma sırasında biberonun hijyenik kalmasını sağlar. Koruyucu kapak ile ürün korunur.

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Fiyatı

Medela Calma Anne Sütü Biberonu Fiyatı

Medela Calma anne sütü biberonu fiyatı kalitesi, orijinalliği, kullanım kolaylığı ve hayatınıza kattığı birçok avantaj göz önüne alınarak belirlenir. Klasik biberonların tüm eksikleri belirlenerek yeni nesil bir tasarımla sunulur. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür. Model, yenidoğanların anne memesinden beslenme modelleri üzerine yapılan çalışmalar sonucunda uzmanlar tarafından tasarlanır. Klasik biberonlarda olduğu gibi bebek emme hareketi gerçekleştirmese bile emzik başı sıkıldığında süt akışı olmaz. Hava kontrol sistemi ile akış kontrol sistemi birbirinden farklıdır ve bu sayede bebeklerde kolik (gaz sancısı) oluşumunun önüne geçilir. Şişe boyutu öğün beslenme süresi göz önüne alınarak belirlenir. Bu boyut her yaştan bebeğin kullanımı için uygundur. Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi için geliştirilmiş özelliklere sahip olan bu ürüne uygun fiyat avantajları ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR